Rogers Residence

This project evolved from working on Cafe Bizou and then having the owner ask for some help on repairing the roof of his home. By the time all options were studied the decision was to add spaces to the home expanding the entry, living, family, guest wing, maids wing and laundry area while adding a second floor master suite. Based on the length of time our client expected to live in the home and their needs this was the best choice. A sequence of views and paths into an entry court maintaining the existing oak tree worked out perfectly. The 3 different styles of the existing home were combined into a simple Mediterranean style home gives the peace and simplicity to the home. The volumes created on the interior and choices of circulation patterns relax the use of the home.

Legal

The content of this website is provided for information purposes only. While every effort is made to ensure that the information contained within the website is accurate and up to date, JHAI makes no warranty, representation or undertaking whether expressed or implied, nor does it assume any legal liability, whether direct or indirect, or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information.

All materials, unless otherwise stated, are copyright and remain the property of JHAI.