Globe Stainless

This project was for an 8,000 SF one story new light industrial-warehouse building with accessory use offices with storage above and two bathrooms for future suites. The project was a slab on grade with concrete block and built up roofing. The project required landscaping services as well as rear parking. We used high windows and skylights for natural lighting within the building. The building was also designed in mind to accommodate the two tenants. Our roles included schematic design, design development, construction documents, construction administration and expediting government approvals. This was considered a corner commercial project that with which we achieved an industrial use city planning modification for. Cost: 1.3 Million.


Legal

The content of this website is provided for information purposes only. While every effort is made to ensure that the information contained within the website is accurate and up to date, JHAI makes no warranty, representation or undertaking whether expressed or implied, nor does it assume any legal liability, whether direct or indirect, or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information.

All materials, unless otherwise stated, are copyright and remain the property of JHAI.